..

första dagen på jobbet ... det va rätt soft, men man önskar ju att ledigheten hade varat längre , haha men vad ska man göra, pengar behöver man ju. så jobbas ska det.

Snart ska jag åka till madde, titta på film och äta chips :D mumma! väntar bara på att magnus ska gå ner och hämta mina byxor i tvättstugan, haha jag är byxolös.

Idag kommer nog Emma hem, hoppas hon haft det trevligt i spanien.
Det hade inte varit helt fel med en resa nu, guttans... hoppas på en resa till nästa sommar iallafall!

måste bara säga ännu en gång hur glad jag är över min dator! hihi

nu måste jag kila!

R Eriksson

Julen är över

Ja då var det slut på ledigheten, de har varit så skönt att vara ledig så att man inte vill börja jobba igen, men imorgon är det dax. men jag jobbar bara på dagen, och imorgonkväll ska jag träffa min madde :) som jag har längtat! har ju inte sets sen bröllopet, alltså på ett halvår. miii

idag har jag varit och köpt en bärbar dator för mina presentpengar och jag är så glad över den! hihi så roligt, äntligen!
1000 :- kronor billigare, det gillar vi!

hela julen har varit så bra,

gud vad jag bloggar dåligt, inte på blogghumör, hah en annan dag kankse,

R Eriksson


GOD JUL!

Ho Ho Ho... julen är räddad, för dom hittade faktiskt tomten och befriade honom från galus galus. vilken tur!

nu är det jul igen, detta året firar  vi jul hos mormor, såå mysigt, den största delen av familjen kommer vara med, inte 100 om mattias och veronika kommer, men det visar sig, hade varit roligt.

igår firade vi jul på gården med eikssonsidan. mycket trevlig det med. mat och tomte med klappar, själv fick jag presentkort på andersfärghandel 500:- inte illa, en handuk och massa choklad :) och magnus fick den BAG han önskat sig, och träningskläder så han är fin när han ska börja träna nästa år :)

känner mig aningen stressad nu, ska åka om en timme, och inom denna timme ska jag göra mig iordning, packa in mormors och farmors julklapp, och se till så att magnus gör sig iordning! haha :)

måste kila!
jag önskar er alla en riktigt god jul!

R Eriksson

som man bäddar får man ligga...

ojojoj, gårdagen, det blev tufft, jävligt trevlig var det på soft. god mat och trevligt sällskap! :) vänner vänner.

efter soft, gick vi  till max och år glass :D  och sen åkte tyvärr emelie och pelle hem, emelie mådde inte så bra och skulle upp och jobba dagen efter. vi andra som var, Magnus, Emma , Jocke, Robin och jag drog upp på barAbar. mycket trevligt det med, dans och ännu fler shots, gutt. Efter det blev det Efterfest och vi höll på till klockan va 6-7 i morse, snacka om utekväll. det gillar vi! :) dock var det bara jag och Emma som fortsatte till efterfesten. men det va skoj, åkte hem vid 9 i morse, så det blev inte många timmars sömn, 2 eller 3. men det va kul iallafall

Igår fick jag i present presentkort på elgiganten :) precis vad jag önskat mig, eftersom jag ska köpa en bärbar dator. helst innan året är slut! JAG VILL! TACK mina kära vänner!

nu sitter jag hemma själv i sängen och ska titta på film och bara mysa. är lagom trött.

vi hörs gott folk

R Eriksson



20 år idag!



R Eriksson

BILLIG BENSIN!

var bara tvungen att berätta att jag har tankat för endast 9:74 kronor /liter idag! helt otroligt!

Becka gillar billig bensin! fick en halv tank för endast 233 kronor! WOHO!

idag har jag fått min första present vilket jag också är mycket glad över, jag har fått en riktig EN pyntad med 10:or och en hundralapp! denna trevliga present fick jag av magnus mormor och morfar :D söta! istället för min lilla plastEN som är min julgran har jag alltså en riktig! det gillar vi,

och imorgon är min sista dag på jobbet, efter det har jag jullov! också väldigt nice, börjar inte jobba fråns den 29: e december :D alltså 11 dagar ledigt! WOHO!

sist men inte minst, min syster med familj KOMMER! :D var lite osäkert för en stund i och med att bilen klyddade, men det löste sig så dom kommer ner imorgonkväll! :D

men det bästa av allt är ändå att min man är hemma! HELA JULEN ända tills typ 7 januari! :D

nu ska vi nanna, imorgon ska vi klippa oss. natt natt!

R Eriksson

Jordbävning!

ja, en väckningsmetod är jordbävning! haha 06:20 vaknade jag av att hela huset skakade, dom sa på nyheterna att det va den största i sverige på 100 år, frääckt, men grymt läskigt, trodde huset hade börjat rasa! ... efter det sov man inte helt bra, men nu ska jag bege mig till min mor och hjälpa till att göra musslor och klener till jul! :) sen jobb!

R Eriksson

SOVA!

Nu ska Becka

nattinatti

R Eriksson

Idol...

Alice vinner! :D
men båda två är galet bra!

imorgon har jag en lång dag , men det ska nog gå fint.
tack Sara för dessa dagarna tillsammans, du gör det mycket roligare att komma till jobbet, när man vet att vi ska jobba ihop, det blir så mycket lättar! hihi tack hjärtat! hoppas det går bra för dig ikväll. (Puss)

God natt!

R Eriksson

Godmorgon!

nu sitter jag här, uppe med tuppen, vaknade vid 6, kanske  inte så konstigt eftersom jag somnade vid 9 igårkväll, när jag insåg att klockan bara var 6 tog jag mig friheten att snooza till klockan 7 :) då satte jag på tv:n och tittade på julkalendern myspys.

snart ska jag bege mig till jobbet, har en heldag framför mig, 9-(22) vet ju aldrig när man slutar, oftast blir det senare...
men det ska la gå bra,

min lover kommer inte hem i helgen, eftersom hans sista dag i skolan är på tisdag så känns det rätt onödigt att fara fram och tillbaka, sen är han ju hemma hela jul och nyår och lite till, :D WOHO! love it!

nu måste jag ta på mig !

see yah!

R Eriksson

föreläsning och hemfärd

just nu sitter jag med magnus på en föreläsning,  jag har suttit här i 7 minuter, det e uttråkande måste jag säga, fast det beror kanske på att jag inte har en aning om vad dom pratar om, haha

I eftermiddag ska jag åka hem, blir nog vid två/tre-tiden, vill inte komma hem för sent, ska upp och jobba imorgonbitti.


ja det va det!

R Eriksson

tillbaka!

lunchen blev en scones på espersso house- mums! Magnus gillade också dom! :D

nu är det en timme tills magnus sista föreläsning för dagen slutar, efter det ska vi bege oss till knalleland :D woho! shopping, Här kommer jag! :D

jag gillar shopping! hoppas jag hittar nått fint.

satt för en stund sen och tittade på gamla foto på emelies pixbox, foto som var ungefär 2,5 år gamla! mycket roligt. hihi

Gäsp!

R Eriksson

http://www.fargadelinser.se/

Nu är jag sugen på att testa en annan ögonfärg, som jag så länge har velat, har ju alltid velat ha bruna ögon , men får gå och dras med mina gröna,, hahah det e ju inte så illa som det låter kanske, men nu ska jag ha ett par bruna!

gå in och kolla på deras hemsida och se vad många möjligheter det finns, man kan välja hej villt bland masssor av "naturliga" och "crazy"

http://www.fargadelinser.se/

R Eriksson


Borås, Borås, Borås

ännu en gång sitter jag nu på biblan, gårdagen blev inte riktigt som planerat, magnus tenta tog längre tid än väntat och jag surade nästan hela dagen, eftersom det inte finns något att göra när han använder datorn, och när vi är i lägenheten finns bara kortspel att spela eftersom han inte har internet i lägenheten, och inte en liten tv ens.. haha bull. och trött blir jag av att läsa, när jag läst en timme somnar jag nästan, tur jag inte går i skolan :P haha hade gått helt åt pipsvängen.

jag vill se julkalendern nu, men känns inte som man vill sitta och titta på det här när det är så mycket folk, så det får jag göra imorgon när jag kommer hem.

kommer mer sen, lunchtime!

R Eriksson

uppdateringar från Borås...

god middag! igår for vi till borås vid 11 tiden, var framme ungefär vid 14:30. helt utmattad efter resan, vi gick och handlade på city och gick lite på stan, det var julmarknad, mysigt. Sen åt vi lite mackor, efter det skrev magnus lite på sin tenta och jag låg och läste ur min hemska bok "gör vad ni vill men döda henne inte". den värsta boken jag nånsin läst, fruktansvärt. efter några kapitel somnade jag och vaknade vid 18:30, vid halv 8 hoppade vi in i dushen, gjorde oss iordning och gick ut för att äta, det blev god mat på Jensens bøfhus, mums... efter det gick vi en liten runda, sen hem och jag somnade ganska fort .

nu sitter vi på biblan, magnus ska skriva klart tentan och sen skicka in den, efter det får vi se vad som händer, bir nog myskväll med film ikväll :D och GODIS ! hihi

imorgon ska magnus gå i skolan och då kommer jag sitta på biblan och uggla, så är ni inne då så hörs vi kanske :) och förmodligen kommer jag att uppdate

ha en trevlig dag!


R Eriksson


brand, julmust och pepparkakor

när jag kom från jobbet, kom in på vägen jag skulle in på för att komma till min parkering ser jag att det brinner i den stora gröna längan... hoppsan tänkte jag, det var stora lågor, och tegelväggarna rasade, och som vanlig samlades halva sjöbos invånare för att skåda, och då även jag och magnus :P haha vi ska inte vara sämre vi, nyfiken är man ju. man har ju trots allt varit sjöbobo i 15 år... kan ju inte säga att det ligger i blodet men det har dock smittat av lite.


   

http://www.ystadsallehanda.se/article/20081202/SJOBO/421512572/1365/&/Valdsam-brand-harjade-i-centrala-Sjobo

oj, 15 år, insåg inte fråns nu att jag verkligen har bott här så länge, har inte tänkt på det så mycket... men nu känns det som det snart är dax att flytta. på fredag åker jag och min man upp till borås, min nästa bo-stad, jag ska vara där ända till tisdag eftersom jag är ledig i helgen och måndag, tisdag :D nice. det ska bli roligt att se hur min man lever, hur hans vardag är,

Nu sitter jag och smuttar på min julmust och knaprar på lite pepparkakor, ska snart dra mig till sängen och försöka somna tidigt idag, igår var det trögt kan jag berätta, men trots det vaknade jag av väckarklockan och tittade på julkalendern medans jag låg och drog mig, efter julkalendern fick jag pallra mig upp och köra till jobbet.

nu ska jag ge mig!
R Eriksson


RSS 2.0