Falukorvens dag!

resan bokas idag! wohioo, Barcelona - här kommer jag! :D
yes. den 18 april flyger vi iväg, halv 9 från köpenhamn och åker hem på måndag halv 7 på morgonen ungefär! Det kommer bli en  härlig helg i barcelona, fan va gött. jag längtar sååå..

Jobbade igår på tal om något annat, trevligt, jobbade med andré och det är alltid lika trevligt :)
Det var rätt lungt, inte så mycket folk. men till helgen ser det ut att bli mer... men det e bara kul att ha nått att göra när man jobbar :)

Var i Lund och övningskörde idag... det gick vändligt bra faktiskt... var lite orolig att det skulle va snö och halt men det visade sig att där inte va någonting, vilket va skönt. snart uppkörning, denna gången ska jag klara det, det vet jag... annars...

nu väntar jag bara på Emma, sen ska vi iväg och sola! inne! hahah

jaja detta inlägget var väl rätt tråkigt, men men..
ska försöka bättre!

ha det!
Rebecka Jönsson


Påsken är över... eller nästan

ja påsk, det känns knappt...
Men den har varit trevlig, i torsdags bjöd Emma till fest, påskmiddag, mycket bra idé.
det hela var väldigt skoj, en lyckad fest. härliga människor, god mat, äggpickning och twister... men twister blev svårare och svårare ju längre in på kvällen man kom, då man fick desto mer alkohol i sig! haha.. men kul var det iallafall, det som va tråkigt var att taxibolaget i sjöbo hade stängt! :O så vi traskade hem i regnet 3 på natten.
härligt! haha NOT!

Fredag - Johan Glans i Ystad. grymmast!

påskafton, tanken var att vi skulle åka till gården för att Magnus pappa fyllde år, men under natten hade det snöat en hel del så det va lite insnöat på vägarna ute på landet, så vi fick bli hemma. meeeeen det va trevligt det med, först kom Emma, så kollade vi på film "änglarnas stad" efter det ville Emelie komma och umgås och så blev det. jag, Emma och Emelie slängde oss i min stora säng och snackade en massa skit! mycket trevligt. flera sånna träffar tack! jag älskar er tjejer! <3 Vi planerade då en fest som vi ska ha i april :D Gud va kul det kommer bli! haha. vilka ideér vi har.

Idag söndag - snön hade lagst sig och vi kunde komma till gården, vi åkte dit, drack lite kaffe, snackade lite, sen skulle Magnus och Andreas spela lite gitarr, vilket är rätt tråkigt för mig :P hahah men dom tycker det e kul så jag får unna dem det. dom träffas ju inte allt för ofta! efter lite spelande åkte vi hem och Felicia följde med, vi åt taco´s och tittade på Miami Ink! mycket bra program :) me like!

Nu ska jag och min kära titta på film, hoppas på att den e bra och att jag inte somnar som jag lätt gör :P ahha

Detta var allt från påsken!
see yah!
Rebecka Jönsson


Johan Glans - World Tour of Skåne - Ystad

Igår, långfredag, 21 mars var jag och Magnus och så Johan Glans, är han inte fantastisk?
Det tycker iallafall vi.
så grymt rolig så man får ont i magen! haha...
Biljetterna till hans föreställning köpte vi istället för att ge varandra onödiga julklappar, superbra ide!  hihi

Värd varenda krona! I love him!

image2
                                                                                                                                 love, love, love, love

Välkommen till min nya blogg!

Hej och välkommen till min nya blogg.
jag gjorde en ny blogg för jag ville börja om liksom, eller så e det för att inte inte minns vad mina andra blogger heter :P hahah lite bådeoch.

Jag tänkte jag skulle berätta lite om mig själv.
Jag heter då Rebecka Jönsson, jag bor i sjöbo tillsammans men min pojkvän Magnus, vi har bott tillsammans i snart 1 år, och vi trivs väldigt bra med varandra och vår lägenhet, med oss bor även katten Lurventuss och marsvinet Wiskas. Som tur är ser inte lurventuss wiskas som kattmat utan dom är vänner, haha tro det eller ej.

Jag jobbar som kallskänka på Ystad Saltsjöbad vilket jag gillar rikitigt mycket, tyvärr ska jag bara vara där tills efter sommaren, för då ska jag och älsklingen packa våra saker ännu en gång och förflytta oss till Borås, det e faktiskt något jag ser fram emot, men det kommer vara tufft att lämna alla sina älskade vänner här nere. Men det är ju trots allt inte så jättelångt, det tar väl tre timmar med bil tror jag, så det löser sig. Och kanske vi återvänder, kanske inte till sjöbo, det är inget jag känner för nu iallafall men iallafall skåne, så man är lite närmre släkt och vänner.

Jag är en sällskapssjuk person, jag trivs verkligen inte ensam, jag blir lätt uttråkad, det måste hända något nästan hela tiden :D då mår jag som bäst, men jag gillar även att slappa framför tv:n med en bra film och bara mysa.

japp det va lite om mig.
Då börjar vi blogga! :)

allt från mig!
Rebecka Jönsson

RSS 2.0