Söndag 28/6

underbara väder, så underbart väder vi haft, jag älskar det. och jag jobbar på att få mina ben bruna, och resten av mig också för den delen, men benen är svårast, men det går sakta men säkert.

jag har nu inte bloggat på ett tag, dels för att mitt internet klyddat lite men även för att jag haft Kerstin på besök =)
hon kom i onsdagskväll, och i torsdags blev det liseberg för hela slanten, fredagen, sola, och shoppa lite =) det gillar vi! mycket rea nu, ännu bättre. i lördags åkte hon hem då jag skulle jobba lördag och söndag. inte så roligt att sitta här då helt ensam kanske.
två dagar kvar på jobbet innan jag blir ledig igen, är ledig onsdag, torsdag och fredag.
och på torsdag är det sommartorsdag här i borås, då är det alcazar som kommer hit, trevligt.

idag slutade jag vid 4 men kom ändå inte hem fråns närmre 6, gick in till aporna och hälsade på, älskar att sitta och titta på dom, dom är så söta, så synd att jag inte hade kameran med mig, dom är för gulliga, lovar att visa någon dag. den lilla orangutang-bebisen är så liten och söt.
gick även bort för att kolla på dom nya lodjursbebisarna som föddes förra vecka, men dom ville inte visa sig,
Jag och magnus har tänkt gå dit på onsdag!
Hoppas på fint väder även denna veckan som kommer,

Snart ska jag köra ner till stan och hämta min love som kommer med tåget! härligt att han kommer hem till mig igen! jag vill ju inte vara ensam! jag hatar det. miiiii!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0