Advent, Fullkornspepparkakor & Julmust...

japp då var det första advent, tyvärr ska man ju jobba idag, annars tycker jag första advent är mysigt, först va hemma och pynta, äta pepparkakor och dricka must, och sen gå ut på byn och höra orkestern spela och se raketerna.. men så blir det dock denna söndag, men pepparkakor och must ska jag smaska på iallafall efter min köttbullsmacka till frukost!

Jag önskar er en trevlig söndag! 

När jag kommer hem väntar min man! miiiiI! <3 my love

R Eriksson

Lycka..



R Eriksson

snart jul...

japp nu har jag för första gången i mitt liv besökt det välkända ullared! Och jag förstår varför det är så känt och varför så många åker dit och storhandlar, dom har ALLT! rena himmelriket! I love it!
längtar tills nästa gång! :D

bilen på vägen till ullared var i stort sett tom, men på hemvägen hade vi inte klarat av att klämma in så mycket mer i min lilla bil. man kan väl säga att min bil var 10 000 kronor mer värd när vi körde hem ... ;) fattar ni!? haha

ni får ursäkta mitt slarviga bloggande, men jag har oftast ingen ork till att blogg, och dels har jag inte så mycket att skriva heller. :)

nu är det snart jul, tro det eller ej men jag har nästan alla julklappar färdiga! Det ni! Har några kvar som ska vara egentillverkade. spännande...

på söndag är det första advent, mysigt, då får jag ta och sätta upp ljusstaken i fönsert, om jag vågar, har en busig liten kattunge som älskar att riva ner saker... vi får se hur det går med den saken. men lite julmys får man ju ha.

om en timme bär det av till jobbet, min helg har börjat! det är mycket att stå i, julbord, spa och a la carte, men det går nog fint, vi är många inne så. tyvärr inte Sara . kul att du har börjat hos oss! hihi

min man kommer hem på söndag och stannar förhoppningsvis hela veckan, hoppas inget dyker upp så det ändras, behöver min man hos mig! saknar honom så!

Nu ska jag plocka undan lit här hemma tror jag, om jag orkar, vi ser .

R Eriksson

fjortisfest...

det började fjortisaktigt och slutade fjortisaktigt!

vad ska man säga?

R Eriksson

snöyra med sommardäck

ja detta tycker inte jag låter som en bra kombination. men vad ska man göra, inte var jag beredd på att vi redan skulle få snö.. jag körde iallafall 5 mil med min lilla bil med sina sommardäck, det var ingen kul upplevelse kan jag berätta. men jag kom iallafall fram efter ett par "nära ögat krockning" med rådjur och hala inbromsningar i korsningar och rundeller, och sist men inte minst lite tårar. Jag var jätterädd, min första vinter med körkort! inte så van! :S

som tur är min man och sätter på vinterdäcken nu, så på måndag kan jag köra säkert till och från jobbet. :) skönt!

ikväll ska jag träffa Emma och Emelie. vi ska mysa och ha en trevlig kväll, men kebab spel och kasnke lite dricka... :) myspys.

morgondagen ska jag iallafall tillbringa med min man, skönt att han är hemma igen, det är så tråkigt och ensamt när han inte är här. min lilla gulleplutt.


R Eriksson

helg..

jap då var det helg igen, gud va tiden rinner iväg, men det e rätt skönt, nu har man ändå rätt mycket att se fram emot, nu när det vankas juletider, min födelsedag, min syster och hennes familj kommer ner, jul, mamma fyller år, vi ska ha fest, nyår( dock ska jag jobba då,. men det är väl okej ändå!) det blir billigt iallafall! hahah man måste se det positiva i allt :P hahah kankse jag inte är så bra på alltid men dock. Sara kommer och jobbar hos oss på saltan, min man är hemma länge i december, typ hela, vi ska åka och julklapshandla på ullared, SNART! woho! skoj det ska bli, har aldrig varit där. det blir nog bra!

Snart börjar julborden på saltan, tror det e nästa helg. ingen kommentar om det, för jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, jag tror det är okej :P hahaha

iallafall, även denna helgen ska jag ägna åt jobb, börjar klockan 14 så om ungefär en timmer ska jag dra mig till jobbet.

igår gjorde jag klart tackkorten från bröllopet, lite sent kanske, men jag har inte haft tid innan, :) men det är väll som dom säger, "bättre sent än aldrig" eller?

jag önska iallfall er en trevlig helg!

R Eriksson

Hejdå!

Nu ska min man snart åka tillbaka till Borås, miiiii, en vecka utan min älskling! saknar dig redan av bara tanken.

och igår var det min sista dag på jobbet med Erika, nu lämnar hon oss.. saknar di av bara tanken också Erika! miiii!
friends 4-ever, peace! upp ner höger vänster. haha fattar du? :P
dubbel-hejdå. miii

min dator e sönder, så jag kanske inte uppdaterar på ett tag, vet inte när min dator funkar igen, men det visar sig!

R Eriksson


Tävling!

är nu med och tävlar om Lórélas senaste mascara Volume Collagene på Emelies blogg http://sunnydaze.fashionblogg.se/ .... var med du med!! :)


förstörd

min blogg är förstörd och jag orkar inte fixa den nu,. miiiiii!

R Eriksson

godmorgon världen!

världen och världen, mina läsare iallafall! :P

ursäkta att jag inte bloggat på länge, men jag har faktiskt jobbat helga helgen, coh då hinner man inte med annat än sova, äta , jobba.

nu är det måndag, 10:e november, gud vad tiden rinner iväg. snart är det den 26:e och då ska jag , Emma och Emelie åka till ullared och shoppa julklappar, kanske att vi stannar i Göteborg äver natten och går på lissebergs julmarknad innan vi åker hem... vem vet..

mitt nya körkort har kommit idag, ska gå och hämta det lite senare när jag tar mig i kragen och går ut.

Magnus och jag har bestämmt oss för att vi ska göra en supergod middag idag tillsammans, lutar mot fläskfilé och potatisgratäng! mums!

nu ska jag gå och göra ingenting! haha

R Eriksson

Vår bröllopssång


                                                                                                                          Love
My love, here I stand before you
I am yours now
From this moment on
Take my hand
Only you can stop me shaking
We'll share forever
This I promise you

And when I look in your eyes
All of my life is before me
And I'm not running anymore
Cause I already know I'm home
With every beat of my heart
I give you my love completely
My darling, this I promise you

My love, I can feel your heartbeat
As we dance now
Closer than before
Don't let go
Don't let go
Cause I can almost cry now
This is forever
I make this vow to you

And when I look in your eyes
All of my life is before me
And I'm not running anymore
Cause I already know I'm home
With every beat of my heart
I give you my love completely
My darling, this I promise you
My darling, this I promise you
This I promise you, oh I promise you, promise you
This I promise you

Nu kan jag lugna mina nerver...

nu vet jag att spa-menyn är klar tills helgen så nu kan jag ha en ledig dag utan oro.
idag ska jag scrappa inbjudningskort till min och mammas fest i december, 20 + 50

sen tänkte jag scrappa lite allmänt.

och lägga ut saker på tradera som ska säljas.. min underkjol sen bröllopet t ex. :)

R Eriksson

kakbak i simrishamn

idag har jag och emma begett oss till simrishamn för att baka med emelie,
på 2 timmar har vi bakat
bröd
vaniljdrömmar
kolakakor
schackrutor
och nu blir det pepparkakor nästa! :)

R Eriksson

pannkaksfrukost med sara!

efter natten i sängen delad med min man och Sara tog vi och gjorde pannkakor till frukost! mums, magnus blev då också glad över den fantastiska frukosten, det är ju inte varje dag man lyxar till frukosten på det lilla viset. borde dock göra det oftare, supergott. efter detta körde min älskling och jobbade, och jag och Sara gjorde oss iordning för en promenad, det blev en rätt lång promenad faktiskt. upp till åsum och sen tillbaka in i byn, sen gick vi hem till kempe för att kolla på hans nya lägenhet, mycket fin,,, eftersom vi nu varit så duktiga med promenaden unnade vi oss choklad :D hihi gott var det... mmm marabou.

Nu har sara åkt hem och jag sitter och väntar på att min man ska komma hem, under tiden tvättar jag som var mycket hehövligt, och ska nog ta och va riktigt duktig och diska med :)

allt från nu! tack sara för en mysig natt och en trevlig förmiddag! hihihi love!

R Eriksson


halloween hos Emlan

gårdagen bestod av massa jobb, var tvungen att jobba över, vilket inte va sååå roligt måste jag säga, men som tur var hade man något roligt att se fram emot, hemma väntade Sara, ombytt till djävulen, hihi söööt hoppade in i duschen snabbt som attan, hämtade upp sofie, som även hon var djävulen, efter det hämtade vi upp piraten Elina, åkte till Simrishamn, där väntade halloweenparty hos Emelie, kvällen var mycket trevlig :) tack emelie för en härlig och behövlig kväll. me love you.

bilder från kvällen blev det tyvärr inte så många från min sida, var nog inte fotosugen, men lite godbitar fångde jag iallafall på bild.


heta emelie, het även som död docka. tänka sig.

        

       



   
 

tack för en trevlig kväll Emelie!

R Eriksson



RSS 2.0