översvämning på toan!

japp hade precis översvämning på toan, har stått och moppat upp ca 5 liter vatten, det låter kanake inte så mycket, men på min lilla toa blir det mycket :S

inte sååå roligt faktiskt.

miiiiiiii!

R Eriksson

Grattis på 20 års dagen Emma!



I love you!

R Eriksson

Maskerad!

lördagen den 25/10, Emma 20 år
            





och nu är jag helt slut!


redo!

då var man redo för maskerad!
Emmas 20 års fest!

bilder kommer imorgon! hihi

R Eriksson

En underbar dag med mina bästisar!

                  


R Eriksson

Jag lever!

Ja tro det eller ej, men jag lever faktiskt! hahha ännu en helg över. idag har jag jobbat i 16 timmar, började 09:00 och slutade 01:09 av dessa 16 timmar har jag endast suttit ner i max 20 minuter, men jag åt allafall frukost klockan 2 :) en kvart! var var min timmes lunch? det kan man fråga sig.

nu är jag hemma iallafall, trött som jag är sitter jag ändå här och bloggar, normala människor hade nog placerat sig i sängen direkt. haha.

nu ska jag iallafall göra det! vi hörs imorgon igen!

nawwwe.. min man åkte tillbaka till borås idag, men innnan han åkte bakade han en äppelpaj till mig! så söt, en överraskning! jag har nog världens bästa man! hihi Jag ÄLSKAR dig Magnus! <3

R Eriksson


Godmorgon!

jobbet kallar, IGEN! var hemma klockan 00.00 inatt, just nu vill jag bara ligga kvar i min säng och mysa med min älskling! miiiiI!

R Eriksson

Helg?

Då var det dax för min jobbehelg igen! känner mig inte allts i form för att jobba nu, inte för att jag är sjuk sjuk, men inne i mig känner jag inte för att göra något som har med jobb att göra. jag vill vara ledig! haha vem vill inte det ?

Jag hatar att bo själv, det är nog det som gör mig mest deppig, längtar tills jag ska flytta upp till min man. Jag saknar honom så varje dag som går.

igår träffade jag min storebror och hans fru, dom ska ha barn! är det inte helt underbart! en lite bebis, jag ska bli faster! hihi så roligt! Jag vill också ha barn, hihi åhh jag längtar! hihi

min älskling kommer hem idag! Underbart!

ha en fantastisk helg! och glöm inte tänka på mig som jobbar! haha

R Eriksson



 


hittad!

Tack och lov! jag hittade ringen! jag hade slängt den i tvätten på jobbet igår, tur va att dom inte hade tömt tvättkorgen! kunde ju gått illa! jag vill ju ha min ring, känner mig naken utan den! :)

jag är helt slut idag! tror det blir en myskväll i sängen ikväll och fixardag imorgon!

R Eriksson


borta!

min vigselring är borta!

R Eriksson

Deprimerande

...

Helg!

nu ska jag hålla helg. ledig två dagar! :D

och nu ska jag sova! Malmö imorgon med emma! NICE IKEA! LOVE!

Sov gott
R Eriksson

tävling

Blogg sunnydaze :Sunnydaze, Tävling: Vinn Biotherm Lipgloss nr. 130 

"Jag är med och tävlar om ett lipgloss från Biotherm hos http://sunnydaze.fashionblogg.se/ Tävla du med!"

pyroman!

äntligen har dom fått tag i pyromanen som härjade här i krokarna, från dalarna, till simrishamn och idag Ystad, en av mina vänner blev utsatt, upptäckte att det bramm i trapphuset när han öppnade dörren. fruktansvärt.

men nu är det över för den pyomanen några månader iallfall, straffet blir väl inte mycket längre eftersom vi är i sverigen, hårdare straff borde införas! dom förtjänar det ju!

R Eriksson

god kväll!

nu sitter jag här igen, trött efter en omtumlande arbetsdag och försöker att inte tänka på attt jag ska jobba HELA dagen imorgon istället för en NORMAL dag. lite tråkigt men vad gör  man inte för sina arbetskamrater, måste ställa upp, och så får jag ju jobba med Erika så det blir nog superkul trots allt.. :)

Jag och Emma har blivit mycket duktiga på vår motion, har varit ute och gott minst en timme om dagen hela vecka och idag blev det inte mindre än 1½ timme, mycket mycket duktigt, det var en megarunda men kul hade vi, vi gick och spånade på vad man kunde klä ut sig till om man skulle på maskerad och vi kom fram till att det är väldigt lätt att fixa en billig kostym som trost är superfrän! som exempel kom Emma på att man hur lätt som helst kan klä ut sig till "bajskorv" haha skitbra ju! haaaha när jag berättade det för magnus blev han lite sugen på att göra det på emmas maskerad,, haha hade varit skitkul, men vi får se vad det blir i slutändan, jag håller fortfarande min utklädnad lite för mig själv, blir roligast så! :D

jag har så fruktansvärt ont i min rygg just nu, tur jag ska gå och få massage på måndag! 50 minuter GRATIS! soft! me like!

nu ska jag hoppa in duschen och sen krypa ner under täcket och bara sova! GALET trött! ser inte fram emot att klockan ska ringa 07:15 usch! men som Carina skrev i sin blogg, "men det är bara att gilla läget!"

sov gott!
R Eriksson

Hemma

hemma från jobbet nu! nu ska jag nanna, ska ju snart upp och jobba igen! :P haha klockan ringer 07:15 woho! får ju ha lite extra tid på morgonen nu eftersom man inte vet om man måste skrapa rutorna eller inte>! haha det visar sig!

natt natt!
R Eriksson


...

en promenad på morgonkvisten är inte fel alls, speciellt inte när den är med Emma som idag! härligt väder idag, trots kylan! känns att dfet snart är vinter! brrrr...

nu ska jag göra mig iordning, snart ska jag bege mig till jobbet, börjar med köksmöte!

R Eriksson


en kväll med bara tjejerna!

God kväll!

nu har jag precis kommit hem från sara, har myst, ätit gott och snackat skit! alltid lika skoj, borde dock göras oftare... inte sant Sara!?

Gårdagen var också mycket skoj! tjejkväll hemma hos mig i min omgjorda lägenhet, drinkar, spel, snack och skratt och en och annan snaps ;)

den största delen av dagen tillbringade jag i min säng, helt slut, Magnus var och jobbade och när han kom hem vid 2 gick han och köpte två kebabtallrikar! mums, den bästa dageneftermaten som finns, me like!

tack mina kära vänner för en kanonkväll igår! det var super, kul att alla kunde komma ! till och med norrlandsguld, som nu är sjöbos guld istället! det gillar vi också! EMMA!

tänkte lägga in lite bilder sen igår, men jag gör nog det imorgon! klockan är ju mycket och jag är supertrött!

Godnatt min vänner!

tack sara för en mycket mysig kväll! <3 love sov gott, hoppas MAJA kommer hem snart!

R Eriksson


hemma

hemma efter en lång kväll!
nu ska jag nanna

längtar tills fredag! :D

R Eriksson

RSS 2.0