30/4

 

R Eriksson

Valborg

igår var jag hos frisören och blev klippt.

miii! det blev alldeles för kort, jag ser ut som en pojke nu!

why me?

R Eriksson

Snart tillbaka!

♥ R Eriksson

Lördag 25/4

Då var det lördag och dax för en heldag, en 9-22 dag. spännande, vi ungefär 270 trerätters ikväll som ska gå på tallrik, vilket är lite spännande. haha men det går nog susen, vi är ju bemannade för det.
först ska dom ju ha lunch.

imorgon ska allt packas klart. varenda liten sak. och så beger vi oss till Borås på måndag morgon/förmiddag när vi ha packat in allt i släpet. :) NICE

igår kom sara in en sväng också, hjälpte mig att deklarera. haha så snällt. hjälpte mig att räkna ut min körning under hela året 2008 vilket resulterade till lite mer pengar att få tillbaka vilket jag gillar :D woho!

nu ska jag bege mig! Trevlig lördag på er alla!

R Eriksson

tors 23/4

Nu rullar det på, jobbet är som sagt mitt, lägenhetsnycklarna är i våra äger, och släpet är bokat :D

Nu är vi snart där.

att sova gott på natten är inte min sak just nu, jag gick till sängs tidigt igårkväll för att jag var supertrött och kände att jag behövde sova lite fler timmar än vad jag tidigare gjort, men det gick inte, första gången jag vaknade var klockan 1 på natten, suck , tog en stund att somna om, efter det vaknade jag klockan 5 och efter det vaknade jag och somnade om om om igen, vilket är jobbigt då man inte får någon helhet i sömnen, mii..

imorgon är det jobb som gäller, som resten av helgen. imorgon är det kvällspasset och jag börjar klockan 14.00 innan det ska jag träffa Kerstin en sväng, hon kommer upp om! :D  nice, längesedan vi sågs nu faktiskt,

jag har precis varit och solat, svitt, håller på att dö av värmeslag varje gång, varför blåser fläktarna varmt och inte kallt? hmm! men vad gör man? snart är det hawaii-fest och då krävs det lite färg! ;)

nu ska jag springa ner i tvätten.

see yah!

♥ R Eriksson




suck

vad är det jag har gjort för att inte förtjöna sovmorgon, eller iallafall att sova tills klockan ringer, måste nån jävel ringa och väcka mig innan!? aaaaggg!

nu ska jag sbart köra till jobbet.

see yaa!
♥ R Eriksson


20/4

nu är jag hemma efter helgens bravader, varit i Borås och provjobbat på djurparken , och jobbet blev mitt!
Jag tyckte det kändes sjukt bra, bara positivt, bättre lön, bättre, tider och lättare jobb dessutom! haha
Jag ser verkligen fram emot sommmaren där, önskar att jag fick börja nu med en sammma. men jag får vänta en månad, så jag får la ta och bli kvar på mitt nuvarande jobb emot min vilja, men så är det väl. måste ju ha pengar!

Jag har jobbat hela dagen i skåneland, blev en långdag, egentligen skulle jag slutat klockan tre, men min käre Erwin blev sjuk så jag fick hoppa in, och klart jag gör det för honom! :D

Nu ska jag ta och krypa ner, tänkte ta sovmorgon imrgon och vakna när jag vaknar, utan några väckarklockor.

och nu är det endast en vecka kvar till flytten! :) längtar sååå!
jag skulle behöva en bättre cykel, någon som har nån jag kan köpa kanske!? växlar är ett stort + :D och bromsar ett måste.

Godnatt mina kära vänner

♥ R Eriksson


 


Torsdag 16/4

imorgon bär det av till Borås, till min love

Ska provjobba på lördag och söndag, hoppas på att det går bra, men der kommer det göra :D

jag har min tro och mitt hopp kvar

Nu ska jag krypa ner, vila upp mig , jag har 35 mils körning i ensamhet imorgon bitti, så måste vara pigg så man inte somnar!

pratade nyss med min älsklingsmadde. som jag saknar henne, tyvärr blir det ju inte att vi träffas så ofta nu, eftersom hon antingen är i danmark eller stockholm där hon bor och har sitt liv nu. miii!
Love - always and forever

nu är det mindre än tvår veckor kvar.
och jag längtar så!

R Eriksson


Tisdag 14/4

 

R Eriksson

Lördag 11/4

God morgon! 
Jag vet, klockan är bara 7 men jag vaknade och kunde inte somna om just nu, gick upp för att inte väcka magnus,
Ikväll blir det valla med Sara ! ska bli skoj, perikles :D hihi dom gillar vi.

vi ska nu på dagen åka till magnus mormor och morfar, eftersom det är konstrunda ska han ha utställning och magnus kusin ska även ställa ut sina tavlor där, så vi ska dit och kika lite. vi ärger redan en tavla som är skapad av henne, och den är fin så det är nog dem andra med,

nu lyssnar jag på "fredagsblod" med perikles förståss, man får ju värma upp! haha

ikväll är vi sugna på strawberry daiquiri så det ska vi göra! :D mums, mina och saras strawberry daiquiri är supergoda!



R Eriksson


måndag 6/4

En super dag.
nr 1 - jag är ledig!
nr 2 - varit med Emma hela dagen
nr 3 - vi har spelat wii tennis i 2 timmar, snacka om träning

Nr 4 - dom ringde från borås djurpark och frågade om jag fortfarande var intresserad av jobbet som jag sökt och självklart var jag det! :D jag som trodde det var kört! WOHO!  nästa helg ska jag dit och provjobba. NICE!

Borås , här kommer jag, på riktigt! 

nu ska jag göra mig i ordning för att åka ut till gården där det vankas grillning!
MUMS

tack och hej!

R Eriksson

Wii sport

En superkväll med Emma och Emelie och wii-sport

     

Kolla in minen på emma på tredje bilden! haha snacka om en rejäl serve.

underbar fredagkväll.  nu ska jag mysa med magnus och sova!

R Eriksson

Fredag 3/4

Äntligen helg, och detta underbara vädret gör en bara mycket mycket gladare , jag blir glad när jag ser på termometern att det är 15 grader och att man känner att det är för varmt för att ha sin jacka på, när man kan rulla ner rutan på bilen när man kör. Även om det är kallt på nätterna så man får skrapa rutorna på morgonen så blir jag glad när solen lyser.

duktig och stolt är dagens ord. jag är nöjd min vecka på jobbet, jobbat på bra och allt till helgen är fixat. så det är bara att njuta! Nu ska jag ha långhelg,  börjar inte jobba fråns på onsdag. skönt skönt.

Ikväll blir det träff med Emma och Emelie :) ska bli mysigt, ett tag sen vi sågs nu, och som jag har förstått det så är wii en av aktiviterna ikväll! wooho! äntligen! jag har ännu inte fått prova på det än, men "den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge". förstår inte att jag ens säger det, det är ju faktiskt inte det jag tror på.

Min love kommer hem ikväll. sen dock men han kommer iallafall och han kommer för att stanna, iallafall tills nästa söndag vilket glädjer mig, en hel vecka men min älskling hemma. vi ska fortsätta med packningen tillsammans, tråkigt att göra det själv! blir nog en vända till tippen också,

Nu ska jag ta mig några knäckebröd och sen blir det presentköp till dopet imorgon och sen solning! Me like

trevlig helg!

R Eriksson

onsdag 1/4

vilket skämt!

Nu när jag typ är säker på att jag inte får det jobbet i borås som jag sökt, får jag väl acceptera det. I do! men jag vill ha nått annat.

min bild av framtiden har iallafall ljusnat lite, jag har nästan bestämt mig för att gå en bageri och konditorutbildning uppe i Göteborg. vilket låter som nått för mig,  och den är bara på ett år så om jag sen känner att det inte var helt rätt så är det ju inte hela världen, men just nu känns det som jag vill det.

Utbildningen kan du läsa mer om här

Jag och Emma har varit ute och gått lite i det fina vädret idag. då vi kom fram till att vi skulle testa en ny diet, Chokladdieten, 200 g choklad om dagen, det är alles, det är väl ingen dålig diet? ahha en önskediet! hoppas det funkar. ahha vi får se. annars blir det väl knäckebröd, det vet jag funkar iallafall.

Nu ska jag återgå till "sex and the city" det är alltid bra! man blir aldrig besviken!

R Eriksson

onsdagen 1 april

besviken!

♥ R Eriksson

RSS 2.0