Schweizernötkaka

Nu Emma, nu har jag bakat din kaka!
Den var gooood!
2 dl socker
2 ägg
1 1/4 dl vetemjöl
100 g malen mandel
50 g smör

Glasyr:
100 g marabou schweizernöt
25 g smör
3 msk mjölk
100 g grovt hackad mjölkchoklad

Vispa ägg och socker pösigt.
Tillsätt mjölet, smöret, den malda mandeln och den hackade chokladen.
Häll smeten i en smord och bröad form med lösavtag botten
Grädda kakan i 175 grader i ca 25 minuter.

Smält samman ingredienserna till glasyren på svag värme.
Häll den på den avsvalnade kakan.
Njut gärna med grädde eller glass till.




Supergott och superenkelt!


R Eriksson




Kommentarer
Postat av: Emma

Ääääntligen! haha. Gud vad god den ser ut! <3

2010-09-27 @ 19:22:03
URL: http://gronlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0