Schweizernötkaka
Nu Emma, nu har jag bakat din kaka!
Den var gooood!
♥
2 dl socker
2 ägg
1 1/4 dl vetemjöl
100 g malen mandel
50 g smör
Glasyr:
100 g marabou schweizernöt
25 g smör
3 msk mjölk
100 g grovt hackad mjölkchoklad
Vispa ägg och socker pösigt.
Tillsätt mjölet, smöret, den malda mandeln och den hackade chokladen.
Häll smeten i en smord och bröad form med lösavtag botten
Grädda kakan i 175 grader i ca 25 minuter.
Smält samman ingredienserna till glasyren på svag värme.
Häll den på den avsvalnade kakan.
Njut gärna med grädde eller glass till.
Supergott och superenkelt!
R Eriksson
Kommentarer
Postat av: Emma
Ääääntligen! haha. Gud vad god den ser ut! <3
Trackback