...

nu har jag avklarat första dagen som matansvarig, nu återstår bara en. =)
allt har gått bra på jobbet idag, men nu är jag trött i hela kroppen, och träningsverken gör att jag får ont för det lilla minsta jag rör mig, hoppas det är bättre i morgon, då ska vi på och träna igen.

nu ska jag slapppa lite, sen kommer Martina =)

R Eriksson

spagettiben efter dagens body pump-pass

♥ R Eriksson

spännande,

Jag blir alltid lika nyfiken när jag får kommentarer där de inte skriver vem dom är.. specellt när man får ett som det står, "saknar dig vännen"  Då känner jag ju personen, men jag kan aldrig svara då jag inte vet vem det är.
Jag blir störigt nyfiken, =)

vem är du? haha

R Erikssson


Shirley~Sanna~Sonja

var nere på torget idag, dagens sommartorsdag bjöd på Shirley, Sanna och Sonja, jag bara älskar dom,
underbara röster, som balsam för öronen!



Nu ska jag krypa ner, jobba imorgon, efter jobb ska jag och Magnus storhandla och sen kommer mamma och Thore och stannar över helgen, får se vad vi tar och hittar på då.

nu blir det sängen!

R Eriksson

En heldag i GBG

Dagen har jag tillbringat med Martina i Göteborg, vi hade haft en trevlig dag med massa shopping, dock shoppades det inte många prylar, men det har varit en supertrevlig dag ändå!
Skönt att komma ut och göra något så man slipper sitta hemma ensam var dag man är ledig.
Imorgon får vi se vad det blir, vi pratade om att åka till liseberg om det blir fint väder, annars blir det nog en film eller nått.
det visar sig!
Nu ska jag krypa ner i min stora säng, är trött efter dagen, men glad, jag är glad idag.
Synd bara att Martina inte bor här i borås utan i Halmstad då hon tyvärr kommer att försvinna om nån månad, synd synd.... men jag hoppas hon kommer och hälsa på ibland =)


sov gott
R Eriksson

Söndag...

helgen är över, imorgon är det måndag, en dag kvar att jobba sen är jag ledig tisdag och onsdag, blir nog att hitta på något med Martina. skoj skoj,

har nyss duschat och ska krypa ner i sängen, känner att jag behöver många timmars sömn!
klockan ringer halv 7 imorgon, och 9 timmars sömn är ju vad jag behöver, ska ringa och säga godnatt till min love som jag saknar så,

sov sött.
R Eriksson

Pelle & Emelie



R Eriksson

en efterlängtad uppdatering...

Nu har jag inte skrivit på väldigt länge, inget skrivhumör helt enkelt, men tänkte dock berätta om den gångna veckan lite, den har faktiskt varit mer händelserik än de övriga jag haft.

i måndags jobbade jag, efter det bestämde jag och Emelie att vi skulle ta en sväng till liseberg, då hon var i Göterborg för en hårstylist-utbildning. Tanken var nog från början att vi skulle kolla på lotta, men det blev dessto mer karuseller. Det gillar vi, men allt började med en bit mat.
När vi åkt klart och det började lida mot stängning så drog vi oss till Emelies hotell, där emelie förberett med videomix-godis och cola, la vi oss i sägen och tittade lite på tv, och jag såg halva twilightfilmen, efter det somnade jag. och emelie sov sen långt innan det =)

Efter en bullrig natt mitt i Götet (förstår inte hur man kan bo där, hemska spårvagnar) gjorde vi oss iordning och drog oss ner till frukostsalen och åt en god frukost, precis innan vi gick dit ringde dom från jobbet och behövde hjälp och ville att jag skulle komma, och såklart ställer jag upp, trots att min förmiddag med Emelie gick i spillror, men jag visste att vi skulle ses igen! =)

i torsdags kom min love hem! Äntligen! på kvällen var det dax för sommar-torsdag och melodi club stod på schemat, vi mötte upp Martina och Filip och deras två kompisar, gick och fikade på ett café och sen drog vi till biljardhallen och pojkarna spelade några runder.

på lördagen kom Emelie och Pelle till stan, vi möttes upp på knalleland där dom gick och småshoppade, körde bort till halens outlet som tyvärr hade stängt en timme tidigare. så dit får vi köra en annan gång. efter det drog vi oss hem till vårt, vi bjöd på kycklinggryta med ris och sallad, och till dessert blev det chokladkaka med marshmallow och till det sötad, vispad grädde, MUMS! och vid 18 tiden var det dax för semesterparet att köra hemmåt.

imorgon är det dax att jobba, dock endast bara en dag, så det blir en 7-4 dag imorgon efter det hämtar magnus upp mig på jobbet och vi beger oss mot skåne! woho! jag saknar Skåne, eller kanske inte Skåne men jag saknar alla mina vänner och min familj, det är tungt ,

hoppas detta inlägget glädjer er. =) Det var skönt att få skriva av sig faktiskt. hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång, men jag är lite sorgsen över att andra också har tappat bloggandet en aning, ni måste tänka på att jag måste ha nått att läsa ;) här i min ensamhet. hihi tänk tänk tänk!

"du har bös där"?
och frågan jag har, varför använder göteborgare Ö så mycket?
Pösen - Påsen
tjöta-prata


R Eriksson

och...

ikväll blir det alcazar nere i stan!
R Eriksson

sol, sol, sol

nyss kommit upp från sängen, ska hoppa in i duchen och sen äta lite fruost, sen beger vi oss ut i det tjusiga vädret =) riktigt nice!

me like!
R Eriksson

Ledig, Ledig, Ledig

ledig idag! så skönt,
det är fint väder idag också så idag ska vi gå ner till knalleland, kolla lite kläder till magnus , och försöka hitta en frisör till magnus :) efter det ska vi gå till djurparken och titta på mina favoritapor =) jag bara älskar dom! Kameran följer med idag, ska försöka få fina bilder på den söta orangotangbebisen, ni anar inte hur söt den är .

ha det fin dag!

R Eriksson


RSS 2.0