helg..

jap då var det helg igen, gud va tiden rinner iväg, men det e rätt skönt, nu har man ändå rätt mycket att se fram emot, nu när det vankas juletider, min födelsedag, min syster och hennes familj kommer ner, jul, mamma fyller år, vi ska ha fest, nyår( dock ska jag jobba då,. men det är väl okej ändå!) det blir billigt iallafall! hahah man måste se det positiva i allt :P hahah kankse jag inte är så bra på alltid men dock. Sara kommer och jobbar hos oss på saltan, min man är hemma länge i december, typ hela, vi ska åka och julklapshandla på ullared, SNART! woho! skoj det ska bli, har aldrig varit där. det blir nog bra!

Snart börjar julborden på saltan, tror det e nästa helg. ingen kommentar om det, för jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, jag tror det är okej :P hahaha

iallafall, även denna helgen ska jag ägna åt jobb, börjar klockan 14 så om ungefär en timmer ska jag dra mig till jobbet.

igår gjorde jag klart tackkorten från bröllopet, lite sent kanske, men jag har inte haft tid innan, :) men det är väll som dom säger, "bättre sent än aldrig" eller?

jag önska iallfall er en trevlig helg!

R Eriksson

Kommentarer
Postat av: Moni

den svarta o rosa klänningen är inte från nelly kom jag på sen men kommer inte på vad sidan heter nu men så fort jag kommer på de ska jag meddela dig ;) allt bra annars?

2008-11-15 @ 13:57:27
URL: http://monkann.blogg.se/
Postat av: Moni

hih ;) ja du har precis städat lite o så.. tråkigt en söndag vettu. sambon är 20 mil härifrån o spelar hockey =( suck. själv då?

2008-11-16 @ 11:09:16
URL: http://monkann.blogg.se/
Postat av: Moni

http://www.chicy.se/shop/ kika där hittar itne klänningarna där just nu men kan tro att de var den sidan.. =) finns liknande ialfall.. o mycket annat snyggt hihi kramizz

2008-11-16 @ 11:42:25
URL: http://monkann.blogg.se/
Postat av: Emma

Tack gumman min! Imorgon ses vi! Love you!

2008-11-18 @ 14:08:52
URL: http://gronlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0