Söndag 28/6

underbara väder, så underbart väder vi haft, jag älskar det. och jag jobbar på att få mina ben bruna, och resten av mig också för den delen, men benen är svårast, men det går sakta men säkert.

jag har nu inte bloggat på ett tag, dels för att mitt internet klyddat lite men även för att jag haft Kerstin på besök =)
hon kom i onsdagskväll, och i torsdags blev det liseberg för hela slanten, fredagen, sola, och shoppa lite =) det gillar vi! mycket rea nu, ännu bättre. i lördags åkte hon hem då jag skulle jobba lördag och söndag. inte så roligt att sitta här då helt ensam kanske.
två dagar kvar på jobbet innan jag blir ledig igen, är ledig onsdag, torsdag och fredag.
och på torsdag är det sommartorsdag här i borås, då är det alcazar som kommer hit, trevligt.

idag slutade jag vid 4 men kom ändå inte hem fråns närmre 6, gick in till aporna och hälsade på, älskar att sitta och titta på dom, dom är så söta, så synd att jag inte hade kameran med mig, dom är för gulliga, lovar att visa någon dag. den lilla orangutang-bebisen är så liten och söt.
gick även bort för att kolla på dom nya lodjursbebisarna som föddes förra vecka, men dom ville inte visa sig,
Jag och magnus har tänkt gå dit på onsdag!
Hoppas på fint väder även denna veckan som kommer,

Snart ska jag köra ner till stan och hämta min love som kommer med tåget! härligt att han kommer hem till mig igen! jag vill ju inte vara ensam! jag hatar det. miiiii!


mot liseberg =)

R Eriksson

Jag vill sova! jag är trött!

R Eriksson

15/6

pust! jag är trött, inte bara i kroppen, utan i hela kroppen, jag vill bara sova. men det får vi vänta med,
solen har lyst idag, inte så mycket på mig då jag varit inne hela dagen typ, men det e skönt ändå, har varit lite att göra på jobbet idag. men det e nice , då går tiden fortare '=)

nu ska jag packa väskan , avfärd till Skåne imorgon efter jobbet, ska bli skönt att komma hem, skåne kommer alltid vara hem för mig, så känner jag nu iallafall, detta känns inte som hem!

dax att rota fram resväskan nu!


R Eriksson

söndag 14/6

då var dagens jobb slut, jobbade från 09:00-18:30
och det är söndag, detta betyder gutt med pengar =) me like

när jag kom hem hade magnus köpt en liten godispåse, precis vad jag behövde i denne stund, var lite irriterad på långsamma människor, haha  jag ska inte gå in på det mer här. jag har pratat det av mig på magnus påvägen hem. haha

jag är supertrött och tror jag kan somna när som helst, men först ska jag duscha och nu innnan dess ska jag gå och göra min lunchsallad inför imorgon, blir med sallat, tomat, gurka, paprika, majs, vattenmelon, ägg, fetaost och solroskärnor. mums!

snart skåne =)
R Eriksson

12/6

idag måste jag bara säga att jag tycker synd om alla små studenter då vädret är kasst, regn och blåsigt, usch kan ju inte vara skoj alls, nä vi tog studenten sken solen, lite för hårt kanske? bränd som tusan var jag =P men skoj hade vi iallafall!

bjuder på en bild från min student




vad är det? två år sen?

R Eriksson

R Eriksson

11/6

video-samtalade med mariette precis på msn! så skoj!
saknar!

R Eriksson

11/6

var och kollade på en cykel idag, det var en mycket fin cykel, såg helt ny ut , men priset var 2800:- inte riktigt vad jag vill lägga på en cykel. så jag letar vidare!
nån som har en billig cykel med 3 växlar och cykelkorg?
jag vill ha!!!!

R Eriksson

11/6

nu börjar midsommar närma sig, har gjort klart vishäftet idag! blev bra och fint =) nöjd,
även kollat lite på lekar , för lekar måste man ju ha!
vi blir många till festligheter och det gillar vi! WOHO

imorgon kommer min love tillbaka till mig! som jag längtat! men tiden har trots allt gått ganska snabbt,
men det är allra bäst när han är här.
Imorgon är det fredag och jag vet vad min love vill ha, mys med chokladkaka med marshmallows i =) och det ska han få såklart. because I love him, <3

i helgen blir det jobb, lördag - tisdag och efter jobbet på tisdag tar vi och drar oss ner till skåne tillsammans för att förbereda oss för midsommar, och träffa familjerna. mysigt. ska bli skönt att komma "hem"

nu ska jag fortsätta glo på tv :P

R Eriksson

8/6

ensamlämnad i Borås! 

=( don´t like
R Eriksson

söndag 7/6

då var det söndag, gårdagen, lördag spenderades hemma i soffan men hemmagjort pizza, videomixgodis och coca cola och vad kvinnor vill ha, mys pys.
Det som var mindre myspys var gubben som sprang upp och ner i trappan hela kvällen, plingade på dörren och fortsatte gå upp och ner, efter några timmar satte han sig utanför dörren och typ sov eller nått, när klockan blev tolv vaknade ha och ringde på igen, rykte i handtaget och förtsatte gå upp och ner, vad är detta för konstig människa undrade vi, jag var livrädd , jag vill inte ha en uteliggare/alkolist/knarkare som bor utanför min dörr. =O vi gick och la oss, hörde att där va någon i andra trapphuset, vi såg att polisen hade kommit, gick i de andra trapphusen, när dom sökt igenom utan att hitta honom fick vi öppnat fönsterna och kallat på polisen och berättade att det var i vårt trapphus han varit hela kvällen, men porten var låst och dom kom inte in, vi fick gå ner och öppna, vi visste inte om gubben var var i trapphuset eftersom han inte var på vår våning längre, polisen gick upp och då satt han på vindsvåningen och vi fick reda på att gubbet inte var farlig, han hade bara lite svårt att hitta hem ibland då han för ett tag sen fått en hjärnblödning. det var iallafall skönt att höra, han bor i trappen brevid. så sen kunde vi sova gott.

idag är vädret hyffsat, blir nog promenad och kanske ett besök på djurparken, jag har redan sett dom flesta djuren och noshörningarna, elefanterna, girafferna, lejonen och tigrarna aporna! men jag har inta granskat alla djur så mycket på nära håll, noshörningarna går utanför mitt fönster på jobbet så dom har jag spanat in en del lika så leopaderna!

nu sa jag göra mig klar! trevlig söndag!
R Eriksson

Caroline af Ugglas


igår besökte Caroline af Ugglas Borås, roligt roligt! :) Snälla snälla!
åkte ner till några klasskompisar igårkväll, lite party, firade att det var sommarlov! :D



R Eriksson

bilder~bilder~bilder


Ny skjorta och nya skor! =)






Hemma Hemma Hemma









   
ta en titt vettja! =D

R Eriksson

1/6

Första dagen på jobbet har varit bra, lite seg, inte så mycket att göra, längtar tills det blir högsesong så tempot kommer igång lite.  har nyss duschat och ska snart krypa ner, känner att jag behöver sova, har haft ont i huvudet hela dagen  typ och nu har jag ont i halsen.

nu är det hög tid för sängen, upp tidigt imorgon,

ha det göttans!
R Eriksson

RSS 2.0