söndag 7/6

då var det söndag, gårdagen, lördag spenderades hemma i soffan men hemmagjort pizza, videomixgodis och coca cola och vad kvinnor vill ha, mys pys.
Det som var mindre myspys var gubben som sprang upp och ner i trappan hela kvällen, plingade på dörren och fortsatte gå upp och ner, efter några timmar satte han sig utanför dörren och typ sov eller nått, när klockan blev tolv vaknade ha och ringde på igen, rykte i handtaget och förtsatte gå upp och ner, vad är detta för konstig människa undrade vi, jag var livrädd , jag vill inte ha en uteliggare/alkolist/knarkare som bor utanför min dörr. =O vi gick och la oss, hörde att där va någon i andra trapphuset, vi såg att polisen hade kommit, gick i de andra trapphusen, när dom sökt igenom utan att hitta honom fick vi öppnat fönsterna och kallat på polisen och berättade att det var i vårt trapphus han varit hela kvällen, men porten var låst och dom kom inte in, vi fick gå ner och öppna, vi visste inte om gubben var var i trapphuset eftersom han inte var på vår våning längre, polisen gick upp och då satt han på vindsvåningen och vi fick reda på att gubbet inte var farlig, han hade bara lite svårt att hitta hem ibland då han för ett tag sen fått en hjärnblödning. det var iallafall skönt att höra, han bor i trappen brevid. så sen kunde vi sova gott.

idag är vädret hyffsat, blir nog promenad och kanske ett besök på djurparken, jag har redan sett dom flesta djuren och noshörningarna, elefanterna, girafferna, lejonen och tigrarna aporna! men jag har inta granskat alla djur så mycket på nära håll, noshörningarna går utanför mitt fönster på jobbet så dom har jag spanat in en del lika så leopaderna!

nu sa jag göra mig klar! trevlig söndag!
R Eriksson

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh herregud vad läskigt!



Men guuuuud vad gott med videomixgodis. Yummie!

2009-06-07 @ 12:49:00
URL: http://gronlund.blogg.se/
Postat av: Emelie

Gud vad sjukt!!! haha. stackars lille gubben!

2009-06-09 @ 19:27:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0