Skurna kakor med chokladchips
ca 12-18 bitar
-
225 gram rumsvarmt smör
2 ½ dl Farinsocker
1 tsk vaniljextrakt
5 dl vetemjöl
200 gram chokladcips eller
hackade bitar av mörk
choklad eller mjölkchoklad
≡
Sätt ugnen på 180 grader. Smöra en mindre långpanna, ca 38 x 25 cm
Vispa smör och farinsocker vitt och pösigt med elvisp eller dyligt.
Vispa i vaniljen och rör ner mjölet och chokladen.
Tryck ut degen i formen och grädda kakan i 20-25 min tills kanterna är lite krispiga.
Låt den svalna innan den skärs upp i rutor.
≡
En fantastiskt god kaka, och hur enkel som helst att göra.
DU borde prova själv!!
lycka till!

R Eriksson
Kommentarer
Postat av: maken
aaah! vad goda de var!
Postat av: Emelie S
Jag ska baka kaka och ha med till pappa på söndag, det kanske blir denna, såg lätt och god ut!!
p.s. lyckos Magnus som bor med dig!! :D
Postat av: Emma
Haha jäkla tur det gumsan!
Trackback